Топ-3 найгірші домогосподарки за знаком Зодіаку

0
0
Топ-3 найгірші домогосподарки за знаком Зодіаку
Не всіх дівчат можна назвати справжніми господинями. У декого на кухні відсутня вечеря, а у інших навіть клінінгова компанія не впорається з безладом.

Про це пише Реаліст.

Близнюки

Найгіршою господаркою за знаком Зодіаку вважають саме дівчину-Близнюки. Ці панночки зовсім не створені для домашніх справ. Їм простіше організувати когось іншого, щоб навели лад у неї в квартирі. Однак це не означає, що в будинку у Близнюків панує безладдя. Навпаки, ці представниці прекрасної статі люблять зустрічати гостей і готуватися до їхнього приходу. Вона замовить найкращі страви, а співробітники клінінгової компанії вимиють кожен сантиметр оселі до блиску.

Водолій

Якщо ви заглянете до такої дівчини в гості, то виявите брудні чашки в кожній кімнаті, розкиданий одяг та шерсть домашнього вихованця на килимі. Вони не люблять домашнього навантаження, а стояти біля плити - катастрофа світового масштабу для Водоліїв. Максимум, що вони можуть - розігріти їжу в мікрохвильовій печі і поставити брудну тарілку в мийку. Однак, коли у жінки, народженої під цим сузір'ям, з'явиться коханий, вона із задоволенням візьметься за пилосос, щоб не розчарувати його.

Овен

Замикає трійку "не господарок" дівчина-Овен. Вона чудово знає, як тримати віник у руках і приготувати борщ, але зовсім не хоче цього робити. Овен розповість вам про найкращі миючі засоби для поверхонь та дзеркал, ніж почистить килим і позбудеться плями на дивані. Тож займатися домашніми клопотами будете ви самі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні