--> На Волині за добу виявили 31 випадок коронавірусу у дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині за добу виявили 31 випадок коронавірусу у дітей

1
-6
На Волині за добу виявили 31 випадок коронавірусу у дітей
Головний державний санітарний лікар області розповів, що станом на ранок 29 листопада, на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 303 нових випадки коронавірусної хвороби (з них дітей – 31, медпрацівників – 4).

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Також за добу:

Одужало (осіб) – 473,
Летальних випадків (осіб) – 13.

За весь час пандемії в області:

захворіло (осіб) – 93302 (з них дітей – 6349 та медичних працівників –4277),

одужало ( осіб) – 78436 (з них дітей – 4894 та медичних працівників –3929),

летальних випадків (осіб) –1950 (з них медичних працівників –33).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С коронавирусом шутки плохи, муж до последнего не верил, что у него ковид, пока в один из вечеров его стало сильно лихорадить, температура высокая и таблетками не сбивается, плюс ко всему затрудненное дыхание. Нужно было в срочном порядке вызывать скорую. По горькому опыту знаю, что в государственную больницу сложно дозвониться, тем более сейчас, в коронавирусный период. Быстро в интернете нашла номер телефона частной клиники с услугой медицинского сопровождения пациентов https://medikom.ua/ru/neotlozhnaya-pomoshch-kiev/ приехали за считанные минуты, в специальных костюмах на случай, если у пациента ковид. Сделали экспресс-тест на коронавирус, оказали необходимую помощь и сразу увезли в стационар. В машине подключили к кислородной маске. Со слов одного из врачей медицинской бригады поняла, что был высокий риск летального исхода, если бы не оказали помощь вовремя. У меня ковид не подтвердился, но всё равно сижу на самоизоляции, возможно, всё еще впереди...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні