--> «Жодна школа Луцька не має відношення до інциденту щодо зневаги до державного прапора», - Луцькрада | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Жодна школа Луцька не має відношення до інциденту щодо зневаги до державного прапора», - Луцькрада

2
-4
«Жодна школа Луцька не має відношення до інциденту щодо зневаги до державного прапора», - Луцькрада
Луцькрада спростувала інформацію про наругу у луцькій школі над державним прапором України.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Відомо, що 25 листопада в соцмережах з’явилося відео, в якому неповнолітні в приміщенні закладу освіти зухвало і цинічно глумилися над Державним Прапором України. У коментарях до нього невідомі особи зазначили, що ці хуліганські дії відбувалися в Луцькому закладі освіти №15.

«Повідомляємо, що така інформація не відповідає дійсності. Проте, вона з’явилася у різних місцевих інтернет-виданнях, що надзвичайно стурбувало і образило освітянську спільноту Луцької міської громади, зокрема, й педагогічний колектив школи №15. Проаналізувавши відеосюжет, ми встановили, що ні школа № 15, ні учні, які тут навчаються, не причетні до такого ганебного вчинку. Більше — до цього не причетна жодна школа Луцької міської громади», - йдеться у повідомленні.

Наразі департамент освіти Луцької міської ради та дирекція ЗЗСО №15 звернулися до правоохоронних органів з вимогою провести відповідні процесуальні дії за даним фактом.

Раніше Волинь24 писали про те, що у одній із луцьких шкіл двоє підлітків знущалися з державного прапора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви бачили злочинця який би зразу і добровільно признався у злочині? Тож яка тінь впаде на школу, в жодному разі не визнаватимуть.
Відповісти
Поліція без будь-якого звернення повинна провести розслідування, оскільки наруга над державним символом є кримінальним правопорушенням. Виконком міської ради може хіба що повідомити про результати поліцейського розслідування. Якщо вони бояться звільнення міського шкільного начальства, то за таке не звільняють. Навіть директора школи неможливо звільнити, хіба звільнити з посади завуча з виховної роботи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні