--> Зверніть увагу на здоров'я: знаки Зодіаку, які можуть захворіти у грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зверніть увагу на здоров'я: знаки Зодіаку, які можуть захворіти у грудні

0
-4
Зверніть увагу на здоров'я: знаки Зодіаку, які можуть захворіти у грудні
Кінець року завжди непростий час - стільки турбот, турбот та труднощів. Тому потрібно дбайливіше ставитися до свого здоров'я, щоб не підвело в найвідповідальніший момент. Астрологиня розповіла потрібно звернути наприкінці року особливу увагу до здоров'я.

Про це пише Реаліст.

Телець

Успіх у кар'єрі та фінансовій сфері не пройде безслідно. Грудень – небезпечний час для вашого здоров'я. Краще поберегти себе і не дбати про святкування, щоб не посилити проблеми. Новий рік Тельцям краще провести тихо та спокійно, без пригод. Краще вдома.

Лев

Львів у грудні чекає на піднесення в особистому житті. У цей час вони неодмінно закрутять роман. Але в романтичних мріях Леви не повинні забувати про здоров'я. Йому потрібно приділяти якнайбільше уваги. Раптова хвороба наздожене Львів у невідповідний момент. Але, в жодному разі, не варто падати духом. Позитивний настрій допоможе у будь-якій ситуації.

Риби

Успіхи у справах та особистому житті не повинні сильно розслаблювати Риб. Можуть виникнути конфлікти із родичами. Здоров'я Риб також вимагатиме до себе у грудні уважного ставлення. Не варто тиснути на організм посиленими навантаженнями. Йому зараз це не піде на користь. Дотримуйтесь дієти, відрегулюйте режими сну та відпочинку, пропийте вітамінний комплекс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні