Розмітка, проїзд перехресть та організація дорожнього руху в Луцьку. ВІДЕО

2
-2
Розмітка, проїзд перехресть та організація дорожнього руху в Луцьку. ВІДЕО
Організація дорожнього руху в Луцьку потребує постійного нагляду та вдосконалення. Важливу роль на дорозі виконує робоча група з питань організації дорожнього руху.

Про це у вечірньому «Прайм-Таймі» телеканалу «Конкурент TV» розповів заступник голови депутатської фракції «Громадянський рух Свідомі» Михайло Наход, пише Конкурент.

Депутат зазначає, що робоча група має дорадчі функції та до неї входять фахівці з різних сфер: науковці, громадські діячі, депутати та інші активні учасники дорожнього руху.

Група досить ефективно працює. Проте, не все вдається вирішувати в рамках робочої групи, але найпроблемніші моменти щодо накопичення транспорту в цьому році вже вдалося вирішити, зокрема, з'їзд із вулиці Яровиця на вулицю Набережна.

«Ще є над чим працювати», – каже заступник голови депутатської фракції «Громадянський рух Свідомі».

Зокрема, на останньому засіданні розглядали питання про виділення смуг для громадського транспорту на проспекті Соборності. На думку Михайла, це буде втіленно у життя.

Депутат наголошує, що робота групи з питань організації дорожнього руху важлива у питанні контролю, адже часто проектанти і виконавці робіт проектують якісь елементи дороги так, що вони не зрозумілі і тільки шкодять руху транспорту. Зокрема, велодоріжка, яка закінчується сходами чи високі бордюри, чи стовп посеред тротуару. Фахівці-транспортники помічають ці питання і виносять на розгляд робочої групи

Детальніше – у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А стихійні парковки на тротуарах нікого не хвилюють?!!!
Відповісти
хвилюе тiльки пiтарiф
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні