Здобутки «СВІДОМИХ» за рік роботи в міськраді. ВІДЕО

0
-2
Здобутки «СВІДОМИХ»  за рік роботи в міськраді. ВІДЕО
Голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер розповів про здобутки команди упродовж першого року діяльності в Луцькій міській раді.

Про це йшлося в програмі «Відкрита влада. Місто» на телеканалі «Аверс», пише Конкурент.

За перший рік каденції команда «Громадянський Рух «СВІДОМІ» напрацювала три проєкти рішень, які розглянула і підтримала Луцькрада. Зокрема:

розробила проєкт рішення про звернення до НКРЕКП щодо недопущення збільшення тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «Волиньгаз»;

проєкт рішення на підтримку Національної академії державного управління;

проєкт рішення про затвердження Концепції розвитку велосипедної інфраструктури.

«Щодо останнього проєкту, то ми бачимо, що до Луцька заходить приватний бізнес із електросамокатами... Ми працюємо над тим, щоб до Луцька зайшов ще і велопрокат», – додав Тарас Шкітер.

Упродовж року команда «СВІДОМИХ» працювала над реалізацією п'яти пріоритетних напрямків, які були озвучені лідером Андрієм Покровським перед стартом роботи депутатів:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні