--> Викладачка волинського вишу отримала стипендію Верховної Ради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Викладачка волинського вишу отримала стипендію Верховної Ради

1
-10
Викладачка волинського вишу отримала стипендію Верховної Ради
Декан факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки Антоніна Шуляк отримала Премію Верховної Ради України, яка присуджувалася молодим ученим за 2020 рік.

Про це йдеться на сайті ВНУ ім. Лесі Українки.

На сайті університету процитували витяг з відповідного документу:

«Верховна Рада України постановляє: відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України молодим ученим» та подання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій присудити Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік: Шуляк Антоніні Миколаївні – доктору політичних наук, завідувачу кафедри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки МОН України за роботу «Інформаційно-комунікаційні технології як метод ведення гібридних війн: детермінанти, розвиток та наслідки для геополітики та міжнародних відносин».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкрасивіша і найрозумніша жінка в університеті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні