--> Топ фільмів, які варто подивитися до Нового року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ фільмів, які варто подивитися до Нового року

0
-3
Топ фільмів, які варто подивитися до Нового року
Ми розуміємо, що свята настали, коли на телебаченні з'являються всім відомі кінострічки, які в кожного асоціюються саме зі святом із ароматом мандарин, ялинки та шампанського.

Про це повідомляє Marie Claire.

Доки ти спав

Чудова історія про заплутаний любовний трикутник, події якої відбуваються напередодні Нового року. Звичайна дівчина Люсі у виконанні Сандри Буллок закохується у незнайомця, якого кожного дня бачить на роботі. Вона марно мріє про кохання із ним, проте навіть не здогадується, що доля підготувала для неї незвичний подарунок на Різдво.

Хай сніжить

Легка та невимушена новорічна підліткова драма-комедія — кіноадаптація трьох оповідань відомих американських письменників, зокрема, й автора найромантичніших історій “У пошуках Аляски” та “Винні зірки” — Джона Гріна. Історія трьох кохань, які відбуваються напередодні Нового року у засніженому Іллінойсі. Проста дівчина знаходить кохання в обличчі відомого співака, найкращі друзі намагаються зізнатися у почуттях, а у місті тим часом сніг викликав справжній сполох.

Вечора на хуторі поблизу Диканьки

Це мюзикл, який вже 20 років всі українці дивляться чи в новорічну ніч, чи перед Різдвом. Мається на увазі класична кіноадаптація — трохи смішна внаслідок зовсім нереалістичних декорацій, але геніальна за своєю природою. Історія Вакули, який заради кохання готовий прохати червоні черевички навіть у самої імператриці, гідна вашого часу.

Родина напрокат

Ми не проти зустрічати Новий рік у самотності, якщо думки, емоції та відчуття перебувають у гармонії. Проте головному героєві фільму доведеться у прямому сенсі слова “найняти” родину для того, аби його бос побачив перед собою не парубка, а успішного бізнесмена та коханого чоловіка. Гратися у сім’ю було дуже весело доки головний герой Сем не зрозумів, що “звільняти” доньку та дружину йому зовсім не хочеться.

8 жінок

Чудовий детектив із красивими акторками-француженками, у розкішних декораціях заміського будинку та із трупом патріарха родини. Події відбуваються на фоні засніженої французької провінції, а злочинницею може стати будь-яка із 8 жінок, які самі й розпочинають розслідування.

Маленькі жінки

Кіноадаптація роману Луїзи Мей Олкотт не зовсім про Різдво чи Новий рік, проте саме у період цих свят в родині Марч відбуваються найприємніші моменти. Бідність залишається позаду, додому повертається з війни батько, а кохання стукає у двері дуже наполегливо. Класична історія про доброту, гідність та чесність, місце яким знайдеться навіть у найскладніші часи.

Різдво на двох

Красива та зворушлива історія, яка змушує знову повірити у людяність, доброту та магію долі — ті речі, на які особливо сподіваєшся саме напередодні різдвяних свят. Головна героїня Кейт згадує про те, як перед Новим роком їй пощастило зустріти милого та чарівного Тома. адже, в її житті свято лишилося лише на прилавках магазину різдвяних товарів, де вона працює, проте доля допоможе їй знову віднайти себе та гаразди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні