«Тисяча Зеленського»: перелік послуг розширився

4
4
«Тисяча Зеленського»: перелік послуг розширився
Тисячу, яку зможуть отримати повністю вакциновані українці, можна буде витратити ще й на книги.

Про це написала міністерка економіки Юлія Свириденко у Facebook, повідомляє ВолиньPost.

Міністерка ще раз наголосила, що гроші почнуть виплачувати з 19 грудня.

«Ми провели зустрічі з представниками сфери культури, Інституту книги, Асоціації книговидавців та книгорозповсюджувачів, інших інституцій, проаналізували втрати від карантину в книговиданні, за результатами вирішили, що витратити 1000 грн на придбання книг можна буде від початку програми «єПідтримка», - написала міністерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!!
Відповісти
я зеленське Фуфло , я суть повний мерзотний трикратний крадій пенсій , Хряк порошенко вто муй пахан . А щи Шоні , Алкашоні , ун у хаті пердушоні .
Коли бов я квартанер ,то за парашенка я водяру жер , а щи крадущий пенсії шовдарь бовдарь ішта , звать ня Пенсійний трикратний Крадунішка . Нать тать ньив хосен мосен , ми на сайті дыч несем , бо ми сраки зеленякы , жидярні мы собаки . Любиться с хряком вальцманяком , бо вмісто розуму я хряча порошено-Жопа .
Всрався я в брехні крадучи пенсії з людей і ускотинився з г.шоколадним хряком, пак в коменты завалився . Туй я серу просто так, бо крадущий пенсії жидяцький я мудак .
Відповісти
НА всяку *уйню трикратного бандита-клоуна зеленського крадія пенсій бабло є, а на нормальну трикратну індексацію пенсій пенсіонерам грошей нема...ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні