--> На Волині чоловік потрапив до реанімації, бо випадково впав на ніж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік потрапив до реанімації, бо випадково впав на ніж

0
-3
На Волині чоловік потрапив до реанімації, бо випадково впав на ніж
У Любомлі чоловік через необережність впав на ніж та отримав поранення грудної клітки. Його швидкою госпіталізували у лікарню.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Все сталося вчора, 1 грудня у вечірню пору. Чоловік, тримаючи ніж у руках, з власної необережності впав та отримав поранення грудної клітки. Рідні, які стали свідками, викликали швидку допомогу.

Зі слів завідувача центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслава Лініка, до лікарні надійшло повідомлення о 18:55 де повідомили, що чоловік отримав ножове поранення.

Медики діагностували різану рану грудної клітки. 32-річного постраждалого госпіталізували для надання кваліфікованої допомоги.

Цю інформацію підтвердили у поліції, повідомивши, що 1 грудня о 23:53 надійшло повідомлення від чергового про те, що цього дня близько 18:20 у Любомлі раптово виник конфлікт між власником домогосподарства та сином співмешканки, 1992 року народження, інвалідом 2-ї групи з дитинства.

Останній із власної необережності під час падіння з висоти власного росту отримав проникаюче ножове поранення грудної клітки, наштовхнувшись на ніж, який тримав у руці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні