Ніна Матвієнко передумала розлучатися з чоловіком

1
-2
Ніна Матвієнко передумала розлучатися з чоловіком
Народна артистка України Ніна Матвієнко зізналася, що не планує розлучатися зі своїм чоловіком Петром Гончаром та шкодує щодо заяви про розлучення.

Про це пише Тв-Гід.

«Ми не розлучатимемось. Не дочекаєтесь. Я європейка. Я українка. Посварилися. Треба давати другий шанс. Це відбулося, тому що багато людей в хаті. Не витримав він, а потім я», - поділилася зірка.

Матвієнко зазначила, що ймовірно, вони з чоловіком знову житимуть під одним дахом.

«Люди лікуються. Якась переоцінка відбувається. Він сказав, як Тоня вибереться, повернеться. Це ж його хата», - додала співачка.

Раніше Волинь24 писали про те, що Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після 50-ти років сімейного життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми з чоловіком одружені вже близько 7 років. Ми були щасливі в шлюбі, у нас двоє дітей, хлопчик і дівчинка 3 місяці тому я почала помічати якусь дивну поведінку з його боку, а через кілька тижнів я дізналася, що мій чоловік з кимось зустрічається. Він почав пізно приходити з роботи, йому вже майже не байдуже ні про мене, ні про дітей. Іноді він виходить і навіть не повертається додому приблизно 2-3 дні. Я зробив усе, що міг, щоб усунути цю проблему, але все безрезультатно. Я дуже хвилювався і потребував допомоги. Одного разу переглядаючи Інтернет, я наткнувся на веб-сайт www.drwavaofspirituallovespells.com}, який припускав, що доктор Вава може допомогти вирішити сімейні проблеми, відновити розірвані стосунки тощо. Тому я відчув, що повинен спробувати, і зв’язався з ним, і він зробив для мене заклинання. Через три дні мій чоловік прийшов до мене і вибачився за кривди, які він зробив, і пообіцяв більше ніколи цього не робити. Відтоді все повернулося на круги своя. Я і моя сім'я знову щасливо живемо разом Все завдяки доктору Ваві. Якщо вам потрібен заклинатель, який може скласти заклинання, яке справді працює, я пропоную вам зв’язатися з ним. Він вас не розчарує. Електронна пошта: drwava3@gmail.com або whatsapp +12162022709 і viber +12066713285 приймайте речі як належне, і це у вас заберуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні