На Волині у приміському транспорті буде електронна оплата

2
-5
На Волині у приміському транспорті буде електронна оплата
За ініціативи голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, незабаром в області реалізують проєкт зі створення електронної оплати проїзду в приміських автобусах та міжміському транспорті.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Мета програми – надати можливість пасажирам приміським та міжміських рейсів придбати квитки без черг на автостанції, не виходячи з дому переглянути наявність вільних місць та рейсів за допомогою телефону.

Із запровадженням е-квитка кожен волинянин зможе оплачувати проїзд в безготівковій формі. Це не тільки зробить роботу перевізників прозорішою, а й зробить побут мешканців Волині комфортнішим.

За інформацією департаменту інфраструктури ОДА, презентацію проєкту планують здійснити наприкінці року.

Одна з вимог програми – стала вартість квитка у транспорті різних компаній перевізників, адже на сьогодні ціна проїзду на одному і тому ж міжміському маршруті варіюється до 10 відсотків різниці.

Отож, незабаром Волинь приєднається до електронної системи відслідковування міжміського та приміського транспорту, якою зможуть скористатися усі власники смартфонів та персональних комп’ютерів через програму «Електронна автостанція».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, бабці з села яка комп'ютер хіба-що по телевізору бачила ота система добавить комфорту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні