Волинський університет працюватиме з Школою китайської мови «Hong Long»

0
-1
Волинський університет працюватиме з  Школою китайської мови «Hong Long»
У ВНУ ім. Лесі Українки було підписано угоду про співпрацю з Школою китайської мови «Hong Long».

Про це повідомляє ВолиньPost.

Ректор університету повідомив: «Університет активно залучає китайських студентів до навчання на різних спеціальностях, цього року 5 осіб вступили на хореографію. Чим краще ми будемо розуміти їхню мову, культуру, традиції, тим більше зможемо залучити іноземних студентів».

Підписана угода передбачає надання взаємної можливості проведення лекцій, семінарів та навчань за участю фахівців; розробку ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, проведення конкурсів, семінарів та конференцій; науково-дослідних робіт та сприяння організації спільних навчальних проєктів та курсів; співпрацю в інших напрямах на основі взаємної зацікавленості сторін у вивченні китайської мови та культури.

Починаючи з вересня цього року студенти факультету міжнародних відносин вивчають китайську мову як другу іноземну. Для зацікавлених осіб був проведений майстер-клас з написання ключів-ієрогліфів.

За словами декана факультету, китайська мова надзвичайно популярна зараз не лише у студентів, на майстер-клас приходили й викладачі; цього року її обрали 10 студентів. Вчитися дуже важко, але водночас і цікаво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні