Шахраї від імені МОЗ розсилають повідомлення про отримання «тисячі Зеленського»

0
-2
Шахраї від імені МОЗ розсилають повідомлення про отримання «тисячі Зеленського»
У мережі поширюються неправдиві повідомлення нібито від імені Міністерства охорони здоров’я, в яких пропонують користувачам надати контактні дані для виплати 1 тисячі гривень особам, які завершили повний курс щеплення від коронавірусу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

У цих повідомленнях шахраї просять надіслати номери карток та інші персональні дані, які нібито необхідні для виплати коштів на банківські рахунки.

Такі повідомлення надходять користувачам у месенджерах, через звичайні смс-повідомлення, а також зустрічаються у соціальних мережах та рекламних банерах.

«Міністерство не має жодного відношення до цих повідомлень! МОЗ застерігає: не довіряйте подібним шахрайським методам виманювання грошей та персональних даних! Шахраї можуть скористатися вашими даними для зняття коштів з карток. Небезпечно повідомляти будь-яку інформацію про свої банківські картки, зокрема про строк дії та CVV!», - зазначили у МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні