Забудьте про тихе життя: найгірші сусіди за знаком Зодіаку

1
-3
Забудьте про тихе життя: найгірші сусіди за знаком Зодіаку
Напевно, немає нічого гіршого, ніж погані сусіди. Астрологи розповіли, із якими знаками Зодіаку краще не жити по сусідству.

Про це пише Today.

Близнюки

Якщо поруч із вами оселилися представники цього знаку, можете забути про тихе та розмірене життя. Мало того, що Близнюки дуже люблять святкувати все підряд, то ще й люблять втягувати в це сусідів. Вони не посоромляться вдертися у ваш особистий простір, постійно щось позичають і звертаються у разі різних проблем: від лампочки, що перегоріла, в під'їзді до унітазу, що забився.

Скорпіон

Ох, як нелегко буде поруч із ними, адже Скорпіони – дуже злопам'ятні та мстиві люди. Не дай Боже вам пошуміти довше за належне або порушити їх спокій - біди не оминути. Тільки в цілковитій тиші Скорпіон може досягти духовного спокою і не зазнає гучної музики, телевізора, ремонту або вечірніх посиденьок. Скорпіон-сусід зробить все, щоб помститися вам тією самою монетою.

Козеріг

Представники цього знаку – справжні зануди. Вони нетерпимі до тих, хто не відповідає їхнім ідеалам. Якщо поряд з вами оселиться Козеріг, то вам не уникнути довгих і нудних розмов, адже саме так – довго і методично, ваш сусід буде говорити вам, у чому ви не праві, і як можна виправити ту чи іншу ситуацію.

Овен

Найбільш настирливими сусідами вважаються Овни, які весь час так і намагаються вдертися в особистий простір свого сусіда. Попри те, що вони вчиняють лише з найкращих міркувань, натяків вони не розуміють. Представники цього знака продовжують нав'язувати свою допомогу, пропонувати свої послуги, і справді може вивести із себе постійною своєю присутністю у вашому житті та стукотом у двері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ви про людоїда Росію ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні