Як уникнути запотівання окулярів під час носіння маски

0
-2
Як уникнути запотівання окулярів під час носіння маски
З приходом холодів, у людей, які носять окуляри виникає дискомфорт не лише через тепле повітря, а й через захисну маску. Проте варто засмучуватися, адже рішення, як впоратися із запотіванням окулярів є.

Про це пише Мета.

Придбайте маску з регульованими пов'язками

Цей спосіб не лише допоможе зменшити кількість конденсату на окулярах, а й убезпечить від коронавірусу. Такі маски зазвичай регулюються такими способами:

маска закріплюється на голові за допомогою скріпки;

зав'язується на вузол.

використовуєте тканинні маски, які закріплюються ззаду голови. Це спосіб підійде не всім, навіть незважаючи на регулювання, маски не зможуть ідеально прилягати до обличчя. Але цей лайфхак все ж таки варто спробувати.

Вода та мило

Щоб запобігти запотіванню, необхідно промити лінзи окулярів теплою водою з милом. Мильний розчин утворює тонку плівку, яка не дасть молекулам води осідати на лінзах. Не забудьте ретельно витерти окуляри.

Подовжувач для маски

Щоб покращити прилягання маски до обличчя, використовуйте подовжувач, що з'єднує вушні петлі навколо потилиці. Його можна купити на просторах Інтернету або зробити самостійно.

Пластир

Прикріпіть пластир до верху маски і ваша проблем точно буде вирішена. Гутьєррес розповіла:

Ви можете використовувати лейкопластир, але якщо ви хочете зробити все, ви можете вибрати хірургічну стрічку, яка не тільки безпечна для чутливої ​​шкіри, але і має високу стійкість. Поєднання цього методу з використанням подовжувача маски цілком може назавжди покінчити з проблемами запотівання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні