З 10 грудня в магазинах заборонять використовувати пластикові пакети

7
7
З 10 грудня в магазинах заборонять використовувати пластикові пакети
З 10 грудня в Україні набуває чинності Закон про заборону розповсюдження тонких пластикових пакетів. Заборона стосується об’єктів роздрібної торгівлі, громадського харчування та надання послуг.

Про це пише РБК-Україна.

Законом забороняється розповсюдження надтонких пластикових пакетів (із стінками товщиною менше 15 мікрометрів); тонких пластикових пакетів (із стінками товщиною від 15 до 50 мікрометрів); оксорозкладних пластикових пакетів.

Заборона не буде поширюватися на пластикові пакети, що використовуються для м’яса, риби та продуктів з них, а також сипучих продуктів, для яких пакет є первинною упаковкою. Ці пакети можна використовувати в магазинах до 1 січня 2023 року.

Відповідно до закону, за розповсюдження пластикових пакетів буде відповідний штраф: 1700 до 3400 гривень. За повторне порушення штраф становитиме від 3400 до 8500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани!
Відповісти
Водки мені президентю клоуну-ублюдку ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі і на балалайкє іграть мнє давалі бу-га-га!!!!
Відповісти
і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
а вкрадені в громадян україни заощадження державними бандитами при владі з ощадбанку УРСР коли зеленська сволота повертатиме???
Відповісти
БАНДИТ клоун зеленський вже зараз організував нам пенсіонерам штучно ГОЛОДОМОР ТРИКРАТНИМ ОБКРАДАННЯМИ ПЕНСІЙ і відволікає увагу по клоунськи надуманними держ переворотами бо сцить за свою бандитську крисятну шкуру...президенська охорона не вічна і куляввлоб не забариться до крадучого пенсії зе-бандита!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!! ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!
Відповісти
читай-те поки зе-підорр модератор вчергове не видалив...БАНДИТ клоун зеленський вже зараз організував нам пенсіонерам штучно ГОЛОДОМОР ТРИКРАТНИМ ОБКРАДАННЯМИ ПЕНСІЙ і відволікає увагу по клоунськи надуманними держ переворотами бо сцить за свою бандитську крисятну шкуру...президенська охорона не вічна і куляввлоб не забариться до крадучого пенсії зе-бандита!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні