Топ - 7 фраз, які не можна собі говорити

0
7
Топ - 7 фраз, які не можна собі говорити
Такі слова можуть назавжди зруйнувати самооцінку та відбити бажання йти до своєї мети.

Про це повідомляє UaInfo.

Я ніколи не зможу/буду

Запевняючи себе, що є речі, які неможливо зробити, у людини опускаються руки. Не дарма існує вираз "ніколи не говори ніколи", адже за бажання можна дійти до своєї цілі. Навіть якщо зараз вона здається фантастичною.

Я занадто старий/молодий для цього

Ця звичка лише показує лінь, боязкість, нерішучість чи страх невдачі, що позбавляє емоцій, які можна було б отримати, не виправдовуючи себе. Ніколи не пізно знайти кохання і переїхати на інший кінець світу, і ніколи не рано претендувати на високу посаду. Має значення лише те, що у голові, а не цифри в паспорті.

Я недостатньо

Так, можна запрограмувати себе на провал ще до того, як спробувати щось зробити. Люди не народжуються одразу великими спортсменами та кваліфікованими фахівцями. До мети їх призвело бажання та безліч виснажливих спроб, а не відмовки.

Я не зробила нічого особливого, кожен би впорався

Ніколи не принижуйте свої заслуги та не знецінюйте власні зусилля. Надмірна скромність може не лише прикрашати, а й переконати, що ваші старання не варті навіть похвали, а вона – стимул працювати і рухатися далі.

Я завжди все роблю не так

Бувають хвилини розпачу, коли здається, що все життя йде навперейми через власні невірні рішення. У такі моменти варто зупинитися і переконати себе, що у всьому винен збіг обставин.

Не звертайте на мене увагу

Ці слова можуть стати причиною самотності. Кожному потрібна увага та підтримка, а відмовляючись від цього можна надто глибоко поринути у себе, звідки буде важко повертатися до нормального ритму життя. Якщо настав момент, коли хочеться побути на самоті, не варто нехтувати чужою допомогою і просити ігнорувати себе. Краще пояснити свій стан та попросити поговорити пізніше.

Я товста

Говорити собі про зайву вагу – вкрай шкідлива та саморуйнівна. Вона не спонукає до занять спортом або налагодження раціону, а псує настрій та самооцінку. Замість того щоб випрошувати у себе та оточуючих сумнівні компліменти, можна зайнятися своїм тілом або припинити вигадувати проблеми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні