Коли вакцинуватимуть третьою дозою

9
2
Коли вакцинуватимуть третьою дозою
Третя доза щеплення щеплення планується на середину січня 2022 року.

Про це пише Суспільне з посиланням на голову комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Михайла Радуцького.

«Бустерну дозу МОЗ планує зробити з середини січня по групах ризику дозволити третю бустерну дозу. Але це не пов'язано з «Омікроном», а просто третя бустерна доза», – повідомив Радуцький.

Станом на 7 грудня в Україні не зафіксовано жодного випадку штаму «Омікрон».

«Сьогодні є дані не дуже погані, начебто «Омікрон», так, він дуже заразний, але не дає такого важкого перебігу хвороби, як давала «Дельта». Це ще не точні дані, щоб не було сприйнято, як офіційне», – зазначив голова.

Радуцький також підмітив, що зараз МОЗ готується до нової хвилі захворювання коронавірусу наприкінці зими, але вона буде вже не такою критичною для країни.

«Сьогодні МОЗ готується до наступної хвилі. Ми вже маємо сьогодні в 16 областях України понад 40% дорослого населення вакциновано двома дозами. Тому ми сподіваємося, що наступна хвиля, яка за всіма прогнозами розпочнеться наприкінці зими – на початку весни, вже не буде такої критичної як зараз», – повідомив депутат.

«Чим більше вакцинованих, тим менше ускладнень. Я думаю, хвиля не буде вже такою інтенсивною, але вона все одно буде. МОЗ вже сьогодні продовжує розширення можливостей наших лікарень для допомоги громадян України саме під час важких випадків захворюваності на коронавірус», – додав нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Третя-бустерна. А далі що вигадають, чи почнуть знову людей тероризувати примусово-добровільною вакцинацією?!
Відповісти
З Ковідом в найближчі десятиріччя розлуки не буде. Ві як Путвн - поки сам не здохне. Тому колотись потрібно буде щороку
Відповісти
Хай сіпуна свого обрізаного штрикає, аферюга
Відповісти
Ім'я Арафат арабське. Ти мабуть араб чи з арабів. Араби здебільшого мусульмани. Мусульмани обрізані. То що ти маєш проти обрізаних? Або не коти на них, або зміни своє псевдо.
Відповісти
Ну, раз ти вже почав мене повчати - послухай і моїх думок. Викинь свої методички, або перестань сприймати ту пропаганду, що сформувала в тобі такий комплекс меншовартості. Такими темпами далі - і гососуючих на зупинці прирівнюватимеш до "зигуючих". Вчись читати суть, а не вихоплювати і чіплятись до окремих слів. Щодо мого допису, який тебе збентежив - мався на увазі конкретний персонаж, що скористався особистим знайомством\дружбою з особою котра стала "преЗЕдентом" і зайняв тепле місце у владі. Далі - через власну неспроможність - провалив і продовжує провалювати заходи щодо охорони здоров*я українців. Тупо мавпує і без критичного мислення - насаджує методички з ВООЗ. Був собі директором поліклініки - будь і надалі, не ганьбись. Постити фоточки з світилами медицини - не значить бути в їх когорті. Фоткаючись з голівудськими зірками ти не стаєш актором. А цей шмак, проваливши коронавірусні заходи, вже преться державним коштом до США на форум щодо сільгосптехнологій . То хай визначиться - куди йому - до гарних, чи розумних.
Відповісти
Мушу признати що "зігів" й навіть до свастики ставлюсь спокійно. Рух рукою без гасла - хай Гітлер, є лише рухом рукою. А свастика, обернута вліво та без білого тла на червоному є найдревніший солярний знак - Сварга. Цей знак можна зустріти в українській вишивці і на самих перших радянських купюрах. Щодо "обрізаного", то це питання твоєї малограмотності. Речі потрібно називати своїми іменами, а не вдаватись до риторики тупого селюка, який тільки і вміє, що підморгувати та прицмокувати.
Відповісти
Ну то й тішся своєю зарозумілістю
Відповісти
В цьому немає потреби. Мене більше засмучує твоя та інших тисяч співгромадян малограмотність. Із зарозумілим виглядом ви приводите до влади бездарних та злодійкуватих політиків, легко вірите будь-якій дезі та змагаєтесь не в пошуку пральної відповіді, а у найбрутальнішому маркуванню тих, хто не відповідає вашій глупоті.
Відповісти
Навзаєм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні