«Тисяча Зеленського»: назвали головну умову отримання виплат

13
1
«Тисяча Зеленського»: назвали головну умову отримання виплат
Обов'язковою умовою для отримання тисячі гривень за вакцинацію є ковід-сертифікат, який має бути у згенерований у додатку «Дія». Без нього отримати гроші за програмою навіть щеплені українці не зможуть.

Про це розповів віцепрем'єр-міністр України — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише ТСН.

«Однією з умов отримання виплат по програмі «єПідтримка» буде наявність «зеленого» ковід-сертифікату в додаткуу «Дія». За статистикою ми бачимо, що частина українців, які вакцинувалися, ще не встигли отримати свій цифровий сертифікат. Тому ми активно закликаємо вакцинованих громадян вже зараз, до старту програми, потурбуватися про його генерацію», — зазначив Федоров.

Федоров наголосив, що у день старту програми очікуються мільйони різних запитів — і щодо послуги 1000 грн, і отримання сертифікатів.

«За прогнозами, це буде рекорд за об'ємом трафіку в державних продуктах. Тому наразі робимо все, щоб система працювала стабільно і не було збоїв», — наголосив Михайло Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що після повної вакцинації сертифікат в ДІЇ треба чекати аж десять днів чому мовчать?! І чому так довго очікувати?
Відповісти
бо не кошерно
Відповісти
а вкрадені в громадян україни заощадження державними бандитами при владі з ощадбанку УРСР коли зеленська сволота повертатиме???
Відповісти
А чим захланні крадущі зеленсько-порошенські жиди відрізняються від брехунів? НІЧИМ!!!
Відповісти
я клоуняча гнида презядентсько-Зеленська трикратно пенсії краду в пенсіонерів ааа! санітари!! тікаю! більше пи*діти не можу!
Відповісти
БАНДИТ клоун зеленський вже зараз організував нам пенсіонерам штучно ГОЛОДОМОР ТРИКРАТНИМ ОБКРАДАННЯМИ ПЕНСІЙ і відволікає увагу по клоунськи надуманними держ переворотами бо сцить за свою бандитську крисятну шкуру...президенська охорона не вічна і куляввлоб не забариться до крадучого пенсії зе-бандита!
Відповісти
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!
Відповісти
Удкопкайте ня мєня бандита зелупу-презідєнта , а заєдно і щи й ХАЙ ПОДОХНУ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНО КРАДУЧИЙ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!! ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!
Відповісти
Водки мені президентю клоуну-ублюдку ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі і на балалайкє іграть мнє давалі бу-га-га!!!!
Відповісти
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани!
Відповісти
і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні