--> Чому в Україні подорожчають банани | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому в Україні подорожчають банани

0
-4
Чому в Україні подорожчають банани
На початку грудня закупівельна вартість бананів склала 430-450 грн/ящик, але щоб імпортери могли працювати хоча б у нуль, ціна має бути не меншою ніж 480-490 грн/ящик.

Про це пише U-News.

В Україну завозиться сорт бананів під назвою «кавендіш». У цьому році він вродив не так добре, як у попередні роки, а отже, подорожчання не за горами. Ще однією суттєвою проблемою, яка вплине на підвищення цін на банани стане логістика.

Через епідемію коронавірусу транспортні компанії не стали закуповувати додаткове обладнання. За останні три місяці транспортування бананів подорожчало на 40%. За весь час ціни на банани залишалися стабільними, але подорожчання не уникнути.

Імпортери не підвищують ціни, щоб не знизився попит на продукт, але вже після Нового року банани в Україні почнуть дорожчати. Цінник зросте приблизно на 30-40 грн за ящик (19 кг).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні