В Україні збільшать перелік професій з обов'язковою вакцинацією

0
9
В Україні збільшать перелік професій з обов'язковою вакцинацією
За відмову від щеплення, працівників цих професій відсторонять від роботи без збереження заробітної плати.

Про це повідомляє Департамент комунікацій СКМУ.

Завтра набуває чинності наказ про розширення переліку професій, для яких вакцинація від ковід є обов'язковою.

Він поширюється на працівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади; працівників установ та закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів; працівників підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (Укрпошта, Укрзалізниця та інші).

На сьогодні вже три регіони перетнули позначку в 50% вакцинованих дорослих українців принаймні однією дозою. Це місто Київ де першою дозою вакциновано понад 67%, Київська область - понад 55% та Полтавська область майже 52%. Вже наблизились до цього показника Дніпропетровська область 49% та Черкаська область -47%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні