--> Зустрічайте Мега Фінал Міс Принцеса України 2021 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зустрічайте Мега Фінал Міс Принцеса України 2021

0
-4
Зустрічайте Мега Фінал Міс Принцеса України 2021
Вже зовсім скоро до Луцька позмагатися за титули та нагороди приїде 25 красунь з різних областей України. На дівчат, як завжди, з нетерпінням чекатиме позитивна та запальна публіка в залі.

Луцьк, 11 грудня, Драмтеатр, 19:00 на початку білосныжної зими найкрасивіші і талановиті дівчата з усієї України виборюватимуть найголовніший титул «Міс принцеса України» 2021.

Традиційно красуні матимуть чотири виходи: у футболках з логотипом конкурсу, на якому розкажуть про себе, також у коктейльних та весільних сукнях, купальних костюмах. Між виходами дівчат, публіку розважатимуть молоді та позитивні артисти сучасного шоу-бізнесу.

Хедлайнером дійства стане Роман Скорпіон - відомий співак, композитор та автор пісень , заслужена артистка України Ірина Шабан, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець та співачка Софія Єгорова. Ведучим конкурсу буде наш незмінний шоумен та співак - Діма Коляденко. Розважальна програма обіцяє бути дуже цікавою та веселою.

Смішно аж до сліз і надзвичайно цікаво буде з українською командою КВН та Ліги сміху з Тернополя - Vip Тернопіль.

На дівчат чекає багато веселих запитань, а глядачі зможуть побачити та почути відповіді кожної учасниці.



Боротьба між 25-ма дівчатами буде нелегкою, бо дівчата усі красиві, але призовий фонд становить аж 600 000 грн., а також буде не одна корона, а й інші титули, тому кожна може претендувати на винагороду. Переможниця представить країну на Міжнародному конкурсі краси – «Міс Принцеса Світу» 2021, отримає грошовий приз, титул та корону переможниці «Міс Принцеса України» 2021. Також не забувайте про онлайн голосування за "Міс Принцеса Інтернет України 2021" та підтримайте свою фаворитку, проголосувавши за посиланням:

http://princessaua.com/index.php/vote



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні