Відбувся півфінал Міс Принцеса України 2021

0
6
Відбувся півфінал Міс Принцеса України 2021
В Києві відбувся півфінал 11 національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2021. Невблаганно наближається Мега фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2021, який відбудеться 11 грудня в м. Луцьк. Ведучим дійства був незмінний ведучий, співак та шоумен Діма Коляденко. Свої хіти заспівають Сергій Скулинцець, Ірина Шабан, Софія Єгорова. Море гумору від Vip Тернопіль. Він як завжди задавав каверзні запитання учасницям, жартував, та виконував незабутні хіти по потіху публіці.



Цього року пропонуємо Вам до уваги 25 красунь. Усі вони позмагаються за корону, грошовий приз та можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії. Призовий фонд 600000 грн.



Ми розпочали онлайн голосування за титул "Міс Принцеса Інтернет України" 2021 і Ви можете проголосувати по посиланням: http://princessaua.com/index.php/vote за свою кандидатку. Переможниця інтернет голосування отримає титул "Міс Принцеса Інтернет України" 2021 на мега фіналі на церемонії нагородження. Вболівайте та голосуйте за свою Міс Принцеса Інтернет України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні