Жінки не можуть встояти: найкращі коханці за знаком Зодіаку

1
-4
Жінки не можуть встояти: найкращі коханці за знаком Зодіаку
На думку астрологів, представники деяких знаків зодіаку мало не з народження знають, як знайти ключ до серця будь-якої жінки. Вони є чудовими коханцями і з легкістю справляють враження на протилежну підлогу.

Про це пише Голос.

Близнюки

Чоловіки, народжені під знаком Близнюків, краще за інших знають, як підкорити найпримхливіших красунь. Товариська і увага до деталей допомагають їм знайти підхід до будь-якої жінки і завоювати її симпатію.

Раки

Раки — найкращі сім'янини та знавці жіночої психології. Своєї другої половинки вони завжди вселяють упевненість у тому, що їхній роман закінчиться весіллям. У представниках цього знаку зодіаку жінки знаходять підтримку та опору. Вони не проміняють раків ні на кого іншого, оскільки знають, що стабільність є запорукою успішних відносин.

Терези

Терезам дуже важко догодити, однак, якщо вони зустрінуть «ту саму», вони зроблять все, щоб завоювати її розташування. Представники цього знаку зодіаку готові на будь-які подвиги заради своєї благовірної і, як правило, жінки не можуть встояти перед такими залицяннями.

Скорпіони

Скорпіони чи не з народження знають, чого хочуть жінки, проте ніколи не жертвуватимуть своїми принципами заради дами серця. Представників прекрасної статі приваблює у представників цього знаку їх мужність та харизма.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони є чудовими коханцями і з легкістю справляють враження на протилежну підлогу. ))) Перечитуйте хоч ту муть, що пишете
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні