Як вас обдурюють при купівлі нового телефону

0
2
Як вас обдурюють при купівлі нового телефону
Продавці у магазинах так легко пропонують вам купити непотрібні речі, що плануючи купити лише телефон, ви виходите з магазину ще з допоміжними до нього послугами.

Про це пише GSMinfo.

Додаткова гарантія

Одна з позицій, що приносить значну частину виторгу, це послуга «Додаткова гарантія». Зазвичай вона коштує близько тисячі гривень і продовжує гарантію ще рік. Проте вона має дві важливі проблеми:

- найчастіше додаткову гарантію вписують без відома покупця:

- вона практично ніколи не буває потрібна користувачам.

Розстрочка з «бонусами»

Поширена така схема: покупцеві пропонують оформити розстрочку, але за умови купівлі аксесуарів для телефону або оформленням VIP-картки клієнта. В результаті розстрочка самого телефону може бути й вигідна, але в кінцеву вартість увійдуть інші товари.

Вітринні варіанти

Телефони були повернені за гарантією до салону, де їх ремонтували і знову відправляли у продаж. Щоб не потрапити на цей прийом, необхідно уважно оглядати телефон на предмет дрібних подряпин, а також переконатися в тому, що всі заводські наклейки на місці.

Неправильні цінники

Люди, які приходять до салону зв’язку не за конкретною моделлю, а щоб вибрати телефон на місці, можуть зіткнутися з обманом у вигляді неправильного цінника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні