Українець, який витратив 800 тисяч гривень у стриптиз-барі Польщі, просить їх йому повернути

2
-6
Українець, який витратив 800 тисяч гривень у стриптиз-барі Польщі, просить їх йому повернути
Українець, який у стриптиз-барі Польщі відпочив на 800 тисяч гривень заявив, що нічого не пам'ятає. Чоловік просить повернути йому гроші.

Про це пише Час-Дій.

Український заробітчанин, витратив 120 тисяч злотів (800 тисяч гривень) впевнений, що йому щось «підписали». Чоловік написав заяву до прокуратури, але йому відмовили в допомозі.

Чоловік розповів, що за перший коктейль, який мав бути безкоштовним, він все ж заплатив. А після того, як його запросили до VIP-зали він вже нічого не пам'ятає.

«Підозрюю, що мені щось підсипали у напій і я перестав розуміти, що роблю. Мені підносили термінал, щоб я вводив PIN. Які там були суми – я не розумів. Майже всі гроші, що були у мене на рахунку, зникли. Залишилося лише 400 злотих», – розповів постраждалий.

Він звернувся до стриптиз-бару зі скаргою, там його претензії приймати відмовилися. Адміністрація клубу надала запис з відеокамер, на якому видно, що чоловіка ніхто не примушував витрачати гроші.

Чоловік шукав допомоги у польській прокуратурі, проте й там йому відмовили. Після цього він подав до суду апеляцію, яку теж відхилили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіл.
Відповісти
А були б паперові гроші то стільки не потратив би, така сума в кишені не помістилася б)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні