На Волині планують здійснити реорганізацію психлікарні та онкоцентру

1
5
На Волині планують здійснити реорганізацію психлікарні та онкоцентру
Депутати хочуть реорганізувати діяльність «Волинського медичного центру онкології» та «Волинської психлікарні міста Луцька».

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на сесію обласної ради.

Онкоцентр планують приєднати до обласної лікарні, а психлікарню – до центру терапії залежностей, а керівників цих закладів скоротити.

Як повідомив депутат Ігор Волошенюк, його колеги з фракції виступають за зняття таких проектів рішення з порядку денного, оскільки, на його думку, мотивація такого рішення незрозуміла.

«Це реорганізація, яка може спровокувати закриття і неякісне надання послуг психлікарні й онкоцентру. Ми не знайшли відповіді, що за собою тягне реорганізація, крім того, що повідомляємо про скорочення займаних посад двох керівників», – повідомив депутат.

Він запропонував зняти проекти рішення з порядку денного і довивчити питання.

«Ми запрошували на засідання голів фракцій, там все це обговорювалося, зустрічалися з керівниками. На все це є відповіді. Питання не сьогодні виникло і треба приймати рішення», – зауважив голова облради Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава тупим євреям!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні