--> На Волині можуть посилити карантин? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині можуть посилити карантин?

5
4
На Волині можуть посилити карантин?
У разі недотримання волинянами карантинних обмежень «червоної» зони, в області можуть посилити протиепідемічні заходи.

Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук під час робочої наради напередодні, 10 грудня, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Як зазначила Людмила Тимощук, Волинь впевнено утримує антирекорд по рівню захворюваності та уже п’ятий тиждень поспіль перебуває у «червоному» рівні епіднебезпеки. Жінка звернула увагу присутніх на те, що на Волині чи не найвищим в Україні залишається кількість виявлених нових випадків інфікування коронавірусом на 100 тис. населення – 602, при тому, що середній показник по Україні становить 376.

«За останню добу на Волині виявлено 434 позитивних випадки захворювання на COVID-19. Найбільша кількість випадків захворювання на коронавірусну хворобу виявлена у Луцькій територіальній громаді – 213 осіб, у Підгайцівській – 27 осіб та Ківерцівській – 22 особи. З 434 осіб 65 – вакциновані і усі вони лікуються амбулаторно та мають нескладний перебіг хвороби. Це вкотре підтверджує, що вакцинація є надійним способом захисту від COVID-19, а ті люди, які отримали щеплення, значно менше ризикують власним життям та здоров’ям», - зазначила заступниця.

Відтак, заступниця очільника області наголосила на необхідності посилення роботи моніторингових груп з перевірки дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень «червоної» зони. Адже у разі недотримання волинянами протиепідемічних заходів, регіональна ТЕБ та НС має повноваження приймати рішення про посилення протиепідемічних заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Києві теж багато захворювань і нічого вийшов з "червоної зони"
Відповісти
Не шукай відмазок. Волинь капітально ввалилась в пандемію, якій активно допомагають антивакцинатори. Скільки має померти людей, щоб вони почали щось розуміти?
Відповісти
Якщо ці люди від народження не здатні бачити далі свого носа, якщо своє невігластво вони маскують наморщеним лобом, то марно сподіватись, що вони спроможні осягнути ідею колективного імунітету, яку можна реалізувати 80% щепленням. З такими не потрібно дискутувати - примусова вакцинація під загрозу відсторонення від роботи, заборона на громадський транспорт. заборона на відвідування магазинів. І так далі, до запланованого результату.
Відповісти
А до чого тут відмазки? Це лише статистика , Київ серед лідерів по захворуваності а його вивели з ''червоної зони"!
Відповісти
Це не статистика, це довільне пояснення. Колір зони визначається кількістю вільних від хворих на ковід ліжок в спеціалізованих віддленнях, Кількість ліжок залежить від кількісного складу регіону. Кількість хворих і мертвих залежить від темпів поширення хвороби. Темпи поширення - від кількості носіїв хвороби та захищеності інших. Захищеність - від щеплених. В Києві добре придушили і народ побіг колотись. В Луцьку панує любов і невігластво.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні