Мають сильний захист: знаки Зодіаку, яких неможливо наврочити

0
-8
Мають сильний захист: знаки Зодіаку, яких неможливо наврочити
Навести порчу можна на людину, яка є забобонною і вразливою, або ж на того, у кого слабка енергетика. Деякі представники зодіакального кола мають сильний захист, тому їх наврочити не вдасться.

Про це пише Панночка.

Стрілець

У Стрільців є особливий дар: вони можуть захистити від пристріту і псування не лише самих себе, а й близьких людей. Порушити його енергетичну оболонку не під силу нікому, адже у нього від народження є потужний енергетичний захист. Стрільці не цікавляться ні магією, ні езотерикою, тому їх нічим не здивувати. Самі представники знака користуються своїми паранормальними здібностями і навіть це не усвідомлюють.

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, мають потужну силу думки і слова, тому легко маніпулювати людьми. Роблять вони це дуже усвідомлено та з великим задоволенням. Але не кожному дано наврочити Скорпіонів, навіть попри їхні слабкі місця — сім'ю та здоров'я. Вони ніколи і нікому не говорять про свою сім'ю та стан, усіма можливими способами захищаючи та оберігаючи їх.

Близнюки

Особи, народжені під знаком Близнюки, - сильні натури, які можуть випадково навести псування інших людей. Його представники часто критикують оточуючих, вказують на їхні недоліки. Все це може призвести до того, що непродумано сказане слово завдасть шкоди людям, на адресу яких це було сказано. Щоб випадково не зашкодити оточуючим, Близнюкам необхідно стежити за своїми словами та думками. Представники цього знака зодіаку вміють легко та швидко абстрагуватися від усього поганого, що їх оточує, і одразу перемикаються на виконання важливих завдань. Вони намагаються ніколи не зациклюватись на негативі.

Риби

Риби теж потрапляють до списку людей, яких неможливо наврочити. Вони самі можуть зробити це або навести псування в запалі гніву. Якщо вони вважають, що хтось не заслуговує на повагу, то можуть бажати йому погано. Але Риби можуть і помилятися, а безневинна людина постраждає через це. У деяких Риб є здатність передбачати майбутнє, завдяки чому вони можуть легко визначити «темних» особистостей та захистять себе від негативу, який буде спрямований у їхній бік. Саме тому Риб не можна наврочити.

Козеріг

Козерога є сильними особистостями, які самі себе захищають від псування та пристріту. Тим часом у запалі образи вони самі здатні навести псування на інших. Ніхто не може впливати на Козерогів, адже вони легко впізнають «каламутних» людей і намагаються з ними одразу розпрощатися. Оскільки Козерога не вірить у чаклунство, магія жодним чином на них не впливає.

Діва

Діви ще з народження мають паранормальні здібності. У них змалку проявляється сила. Усі бажання, які вони задумують, обов'язково здійснюються. Їм можна сміливо довірити будь-яку справу, вона пройде успішно та принесе результати. Все це говорить про те, що їх практично неможливо наврочити або навести псування. Ніщо на них не подіє, тому не варто навіть намагатися.

Рак

Рак є найзахищенішим знаком зодіаку, якому не страшно ніякий негативний вплив із боку. Ніхто і нічого не зможе зашкодити йому на енергетичному рівні. Рак має природний захист, який більше схожий на щит. Але незважаючи на це, йому все ж таки не варто розповідати комусь про свої успіхи і про особисте щастя. Представники знака є щасливими у житті і позитивно впливають на оточуючих. Присутність поряд Раку допоможе позбавитися невдач і повернути в життя благополуччя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні