У Луцьку поліція силою затримала п'яного пасажира маршрутки. ВІДЕО

3
10
У Луцьку поліція силою затримала п'яного пасажира маршрутки. ВІДЕО
Поліцейські силою вивели з маршрутки п’яного пасажира, який відмовлявся одягати маску та чинив опір.

Про це пишуть Волинські Новини.

Подія трапилася напередодні, 11 грудня на зупинці поблизу ЦУМу.

У патрульній поліції кажуть, що чоловік у громадському транспорті знаходився з ознаками алкогольного сп’яніння та відмовлявся одягати засоби індивідуального захисту. Під час спілкування чоловік не реагував на законні вимоги поліцейського та поводив себе агресивно.

«Громадянина неодноразово попереджали про намір застосування фізичної сили та кайданок, якщо особа надалі не буде виконувати законну вимогу працівників поліції. Після чого було прийняте рішення затримати чоловіка для встановлення особи, складення адміністративних матеріалів та припинення правопорушення», – зазначила речниця поліції Валентина Мельник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ,....*Машкиного замміністра* - слабо було так скрутити,що б не «бикував»?
Відповісти
гобліни в погонах
Відповісти
Там був гоблін без маски, якщо ти не помітив і він дуже напрошувався на штраф в 17 тис гривень. (може то був ти судячи з коменаря?) Хіба не заслужив винагороду?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні