Кому з українців потрібно повторно подавати документи для отримання субсидії

0
-6
Кому з українців потрібно повторно подавати документи для отримання субсидії
Більшій частині українців субсидії на комунальні послуги перепризначили автоматично. Проте деяким все ж доведеться повторно подати документи.

Про це розповіла Міністерка соціальної політики Марина Лазебна, пишуть Факти.

Міністерка розповідає, що цього ркоу відбувалось автоматичне перепризначення субсидій більшості домогосподарств, які отримували їх в минулому опалювальному сезоні. Людям нікуди не потрібно було йти, подавати документи — все відбувалось автоматизовано на підставі інформації, яка є в реєстрах, та результатів верифікації, проведеної Мінфіном.

«Винятком були випадки, коли необхідно надати або підтвердити ті чи інші дані, які могли змінитись. Наприклад, якщо отримувач субсидії раніше не надавав свої банківські реквізити для перерахування монетизованої субсидії. Або якщо людина отримувала субсидію за фактичним місцем проживання, а не за місцем реєстрації — тоді вона має підтвердити місце проживання, адже воно могло змінитись», - зазначила жінка.

Також цього року, зі слів міністерки, було розширено коло людей, які можуть отримувати субсидії.

«Це випадки, коли хтось із членів домогосподарства офіційно працює за кордоном, або знаходиться за кордоном, але доглядає дитину до трьох років, або є безробітним, але зареєстрований у центрі зайнятості та інші життєві ситуації», - зазначила Лазебна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні