«ПриватБанк» запустив додаток для безконтактних платежів

2
4
«ПриватБанк» запустив додаток для безконтактних платежів
Компанія Visa у партнерстві з ПриватБанк запускають «Термінал» – зручне рішення для прийому безконтактних платежів власним смартфоном.

Рішення «Термінал» розроблене на основі Tap to Phone – технології, що перетворює сучасні смартфони або планшети на базі операційної системи Android, оснащені NFC-чіпом, на повноцінний POS-термінал.

Аідтепер, будь-який бізнес матиме можливість залучитися до цифрової економіки – достатньо лише завантажити необхідний додаток.

Оскільки все більше покупців надають перевагу безконтактній оплаті будь-де, рішення «Термінал» на основі технології Tap to Phone відкриває нові, ширші можливості для мікро та малого бізнесу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здравствуйте, ознакомьтесь пожалуйста.
Противодействуйте конкурентам которые мешают развивать Ваш Веб-проект!
Что умеют наши программы?!
Выбить сайт конкурента из поисковых систем, либо понизить его рейтинги.
Скликивание рекламы у сайта конкурента, после чего рекламные партнерки наложат санкции на такой сайт!
P.S. Так-же наш софт повысит статистику Вашему Веб-сайту.

Подробнее:
https://freetopfast.com
Відповісти
Здравствуйте.

Меня зовут Ирина. Я специалист по размещению подборок на ресурсах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство в формате публикаций оплачиваемых нами статей на вашем сайте. Перед тем, как сделать первые шаги, я создала опросник, который помогает конкретизировать разнообразные тонкости сотрудничества: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не длинный, занимает не больше 3 минут. Личные ответы дадут возможность активизировать наше сотрудничество да и прояснить полную рекламную информацию.

Заблаговременно большое спасибо за ответы, а также не сомневаюсь на плодотворную совместную работу.

В том случае, если у вас есть другие неясные моменты по поводу опросника либо чего-либо другого, не стесняйтесь контактировать со мной по почте hello@startpartners.ru


С уважением, Ирина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні