«Сраку зупинити легше»: лучанка поскаржилася на водіїв, які не зважають на гололід

5
-2
«Сраку зупинити легше»: лучанка поскаржилася на водіїв, які не зважають на гололід
Лучани скаржаться на слизьку дорогу у місті та водіїв, які «літають» на дорогах, не зупиняючись перед пішохідним переходом. Також і на комунальників, які не встигають розчищати дороги.

Про це йдеться у одному з дописів лучанки у фейсбук-спільноті АвтоАндони Луцька.

У дописі йдеться про те, що лучанка переходила дорогу на світлофорі, в результаті чого її ледь не збив автомобіль. Дівчина зазначає, що водії не зважають на гололід, який утворився через погодні умови.



У коментарях під дописом висловилися водії, які зазначили, що перш ніж переходити дорогу, варто переконатися, чи це дійсно безпечно. Коментатори стверджують, що через погодні умови автомобіль фізично може не зупинитися. У відповідь на це, інший коментатор зауважив, що водій би теж мав врахховувати такий фактор.



Також під дописом виникла дискусія щодо того, хто ж правий у ситуації: пішохід чи водій. Один з коментаторів пише, що водій мав би врахувати дорожню обстановку та загальмувати, коли людина переходить на зелене світло світлофора.

У відповідь, інший чоловік зазначив, що «якщо ви пішохід, то ви напевно бачите різницю - йти по асфальту чи по льоду».

«Дуже хотів би, щоб вас доля трохи провчила, а саме, коли через ожеледицю зламаєте собі руку/ногу, то судячи з вашої логіки, в трампункті вам мають сказати наступне: «то чого ви прийшли? Потрібно було врахувати що така погода», - зазначає один з коментаторів.









Також одна з коментаторок зазначила, що на дорогах вона не бачила ні одного комунальника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є золоте правило 3Д (Дай Дорогу Дураку)
Відповісти
+Особливо коли Дурак лізе під колеса, з ним явно щось не те
Відповісти
Там здається писалося про "зелене" для пішохода!!! Так хто дурак?!!!
Відповісти
Якщо для пішохода-зелений, то для авто -червоний. То що вже для авто можна і на червоний їхати тільки "пригальмовуючи" щоб пропустити пішохода? Це що хтось вже змінив ПДР?
Відповісти
Мова йде про перехід без світлофора! З світлофором-там все і йожику зрозуміло. Не одноразово бачив як бездомні собаки дочікуються поки авто проїде і тоді переходять дорогу. А деякі "вівці" лізуть під колеса вперто, як самогубці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні