У селі під час встановлення зламалася ялинка, яка впала разом з комунальником

1
3
У селі під час встановлення зламалася ялинка, яка впала разом з комунальником
В селищі Романів, що на Житомирщині, 14 грудня почали встановлювати ялинку, проте вона розломилася на дві частини.

Про це пише Житомир Інфо.

Аварійна ялинка, яку зрізали для встановлення на площі, корінням підіймала фундамент адмінбудівлі біля якої росла. Під час доставки ялинка гіллям зачепила та обірвала інтернет-кабелі на стовпах у селах Романівка та Корчівка: провайдер зазначає, що дерево обірвало оптоволоконний зв'язок, завдавши чималого збитку і залишивши без інтернету кілька населених пунктів.

Коли ж ялинку почали встановлювати, то під час натягування тросів дерево переламалося навпіл разом з комунальником впала вниз.

«Ми намагалися вирівняти ялинку. І в певний момент ялинка зламалася. Я, знаходячись на висоті орієнтовно метрів 12, впав разом з верхівкою донизу. Врятувала страховка, щоправда, добре подряпав обличчя і отримав забій», - розповів арборист Олександр Вигівський.

На разі в селищній раді вирішують як терміново знайти заміну новорічному дереву, бо свято відкриття заплановане на 19 грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого його на ялинку понесло, він що тарзан?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні