Топ-5 речей в гардеробі на яких не можна економити

0
0
Топ-5 речей в гардеробі на яких не можна економити
Щоб виглядати стильно, не обов'язково купувати дорогий одяг.

Про це пише Новини Live.

Трикотаж

Як стверджує експерт, найчастіше трикотаж і якісний склад – речі несумісні. В основному до складу бюджетного трикотажу входять акрил і поліестер, а це не найкраще вкладення в гардероб. Адже річ не збереже свіжий вигляд, а вам незабаром доведеться купувати щось нове.

Взуття

Взуття з мас-маркету не відрізняється якістю. Крім того, воно дуже часто розраховане лише на один сезон. Наприклад, у магазині можна знайти дуже модне взуття сьогодні, проте в наступному сезоні воно навряд чи припаде до смаку навіть вам.

Костюм

Діловий костюм - та річ, на якій точно не варто економити. Адже на роботі вас зустрічають "за одягом", а дешева фурнітура або синтетика в складі навряд чи справлять належне враження.

Фейки

Бюджетні бренди дуже часто копіюють ідеї світових дизайнерів. У мас-маркеті можна знайти одяг, сумки або взуття, які будуть сильно нагадувати колекції відомих брендів. Експерт переконаний, що фейки тільки зіпсують образ.

Сумки

Сумка вже давно вважається показником статусу, тому дешева фурнітура та "втомлений" вигляд точно не будуть плюсом. До того ж, якісна сумка прослужить вам не один сезон, а це буде дійсно хорошою інвестицією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні