Чому взимку біля ліжка має лежати нарізаний лимон

0
-4
Чому взимку біля ліжка має лежати нарізаний лимон
Можна отримати масу переваг, просто порізавши цитрусові та поклавши їх увечері поряд зі своїм ліжком.

Про це пишуть Вести.

Бадьорий аромат

Як показують результати дослідження Національного центру біотехнологічної інформації Німеччини, лимони покращують настрій і, отже, можуть полегшити піднесення вранці.

Цитрусові забезпечують підвищення серотоніну і, отже, рівня гормону щастя та доброго самопочуття. Таким чином, тропічні фрукти в спальні допоможуть вам краще встати з ліжка вранці, а також поширять приємний аромат, який зробить вас свіжим та бадьорим ранком.

Допомога при застуді

Якщо ви страждаєте від закладеного носа та застуди, цей трюк все одно може подарувати вам спокійну ніч. Для цього покладіть лимон на тарілку і посоліть. Потім поставте його поряд з ліжком і отримайте користь для своїх дихальних шляхів.

Дослідники з'ясували, що цей домашній засіб має антибактеріальну дію на носові пазухи та позитивно підтримує імунну систему. Якщо це занадто складно для вас, можете використовувати лимонну ефірну олію в ароматичній лампі або покласти вату з нею поруч із ліжком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні