Жінка, яка хотіла позбутися дворічної дитини, задушила її ременем

0
1
Жінка, яка хотіла позбутися дворічної дитини, задушила її ременем
У Києві, у приватному будинку на вулиці жінка вбила свою доньку. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь із судово-медичним експертом і бригада швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася напередодні, 16 грудня. Начальник Солом’янського управління поліції Іван Жук розповів, що прибувши на місце, поліцейські виявили в оселі жінку, а на ліжку мертвою дворічну дівчинку:

«Жінка сказала нам, що вирішила позбутися дитини, тож задушила її ременем. Провівши усі необхідні першочергові дії ми затримали фігурантку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона – мешканка столиці, 1997 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась».

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив правопорушниці про підозру у скоєнні злочину за вбивство малолітньої дитини, та направив клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

«Із жінкою планується проведення судово-психіатричної експертизи, за результатами якої стане відомо, чи могла вона на момент вчинення інкримінованого їй правопорушення за своїм психічним станом усвідомлювати свої дії та керувати ними. Досудове розслідування триває», - додав полковник поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні