--> 18-річний банкір викрав з рахунку понад 200 тисяч євро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

18-річний банкір викрав з рахунку понад 200 тисяч євро

1
-10
18-річний банкір викрав з рахунку понад 200 тисяч євро
В Австрії викрили молодого шахрая.

Про це повідомляє UA Голос.

18-річний юнак, який влаштувався на роботу у банк, зняв понад 200 тисяч євро з ощадних рахунків. Краденими грошима він фінансував своє розпусне життя і вихвалявся цим у соцмережах.

Як згодом пояснив сам хлопець, він хотів вести спосіб життя світського марнотратника. Але ані заможних батьків, ані власних заощаджень він не мав. Саме тому 18-річний юнак і вирішив влаштуватися у банк, де таємно виводив гроші з рахунків своїх клієнтів.

За версією слідства, банківський службовець зняв понад 200 тисяч євро у період із червня до серпня 2021 року.

На вкрадені кошти молодик фінансував розкішне життя і спекулював біткойнами. Серед іншого він купив 2 машини вартістю майже 100 тисяч євро кожна. А саме: Ауді R8 та БМВ M4. Поїздки на них майже завжди закінчувалися ночівлями у дорогих готелях, де хлопець зі своїми друзями проводив дикі вечірки із шампанським.

Усі свої розваги юнак знімав на відео, які потім розповсюджував у соцмережах. Це і викликало хвилювання кількох заздрісників, які анонімно проінформували про це поліцію. Коли слідчі звинуватили підозрюваного, він покірно у всьому зізнався. Юнака негайно звільнили, а його авто – конфіскували.

Справу передали до прокуратури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец. Далеко пойдёт
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні