Діткам Луцької громади влаштували свято до Дня Святого Миколая. ВІДЕО

0
-6
Діткам Луцької громади влаштували свято до Дня Святого Миколая. ВІДЕО
Діток Луцької громади привітали до Дня святого Миколая цікавими дійствами та солодкими подарунками.

Про це повідомляє Конкурент.

Таку акцію на теренах Луцька вже багато років реалізовує засновник Громадянського руху «Свідомі» Андрій Покровський.

«Вже не перший рік засовник громадянського руху «Свідомі» Андрій Покровський дарує подарунки до Дня святого Миколая. Всі вірять в чудеса, в прекрасні свята. Миколай це завжди для діток особливо це – як казка. Всі вірять в те, що здійсняться їх мрії та бажання», – каже депутатка міської ради, заступниця голови фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій.

Дітки, для яких влаштували свято, з сімей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Організатори акції кажуть: напередодні свят ця малеча потребує особливої уваги й піклування.

«Є в нас чимало діток, які обділені тими чи іншими життєвими ситуаціями. Є діти з малозахищених сімей, неблагополучних. Є сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини, багатодітні, є дітки з інвалідністю – різноманітні. І саме людям з цієї категорії хочеться якнайбільше опіки надати», – додає депутатка.

Цього святкового дня дітей тішили не лише подарунками. Для малюків влаштували театралізоване дійство з аніматорами та цікавими іграми.

Взяли у дійстві участь і найменші жителі громади. Діти зі сцени зачитали гумористичні вірші на тему «Мій лист Миколаю».

Цьогоріч організатори розширили масштаби акції. Адже до Луцька увійшли навколишні населені пункти, які об’єднали в одну територіальну громаду.

«Цього року громада в нас збільшилась. Ми маємо об’єднану громаду, приєднані в нас населені пункти – 35 сіл і одне селище міського типу Рокині. Тому ми не обійшли стороною і ці навколишні села, і дітки з цих сіл отримали подарунки цьогоріч», – розповідає Алла Надточій.

Діти подякували організаторам акції і навзаєм подарували їм казкового гнома, зробленого власноруч.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні