Ризикуючи життям: патрульний витягнув з пожежі 5-річного хлопчика без свідомості

0
6
Ризикуючи життям: патрульний витягнув з пожежі 5-річного хлопчика без свідомості
У Сєвєродонецьку патрульний поліцейський врятував з вогню п'ятирічну дитину.

Про це повідомили Патрульна поліція України.

17 грудня близько 19: 30 патрульний Михайло Бойко поза робочий час у Сєвєродонецьку, на вулиці Першотравневій, займався вечірньою пробіжкою. Йому телефоном зателефонувала дружина і повідомила, що в їх під'їзді пожежа. Михайло відразу ж поспішив до хати. Біля під'їзду вже зібралися схвильовані сусіди. Вони розповіли йому, що в одній з квартир почалося загоряння і з неї було чути крик і плач дитини. Також сусіди повідомили, що вже викликали рятувальників.

Патрульний пішов до квартири у вогні й вирішив не чекати рятувальників, а вибити замок дверей і допомогти дитині. Відкривши двері, чоловік побачив на підлозі хлопчика без свідомості. Михайло взяв дитину на руки та виніс у під'їзд до людей. Сусіди сказали, що у квартирі можуть бути ще діти. Патрульний знову повернувся в квартиру у полум'ї. У пошуках дітей, він пересувався поповзом по кімнатах через задимлення. Ніхто не відгукувався, і зрозумівши, що більше знаходиться у квартирі не можна, Михайло покинув її.

Дитина прийшла до тями і повідомила, що в квартирі дітей більше не було. Пізніше на місце вже приїхали рятувальники, поліція і швидка допомога. Хлопчика госпіталізували. Зараз він у лікарні і його життю нічого не загрожує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні