Жінка відмовилась віддавати дітей і заховала їх. ФОТО

0
0
Жінка відмовилась віддавати дітей і заховала їх. ФОТО
У Польщі жінка сховала 3 своїх дітей, щоб не віддавати у названі сім’ї.

Про це повідомляє видання InPoland.

Чиновники з правоохоронцями прийшли вилучати малюків, але не знайшли їх, тож обіцяли повернутися і виконати рішення суду.

У жінки троє дітей 7, 5 і 3 років, проживає вона в місті Новогродзець. У липні цього року суд ухвалив рішення передати двох її дітей під опіку чужих сімейчерез те, що жінка не змогла забезпечити їм належні умови проживання.

"По-перше, дуже велика гігієнічна та естетична занедбаність. Але йдеться не про звичайний безлад, у дітей не було належних умов для сну, відпочинку та ігор", – повідомила Івона Тур, керівниця міського центру соцзахисту.

У вересні багатодітну матір повідомили, що вона має відвезти дітей поодинці до окружного центру допомоги сім’ям, але жінка не послухалася і просто сховала дітей. Тож, коли чиновники з правоохоронцями прийшли до неї додому — дітей вони не знайшли. Пообіцяли повернутися і забрати, навіть якщо доведеться це зробити від різдвяного столу.

"Їм є в що вдягнутися, де спати, у них є тепло в будинку та що їсти. Можливо, ми живемо не в розкоші, але нам цього достатньо … Діти щасливі в будинку, де їх люблять" — розповіла мати дітей - Наталія і заявила, що не віддасть своїх дітей, незважаючи ні на що.

У міському ж центрі соцзахисту говорять, що становище жінки покращилося, але вже запізно - процес вилучення дітей вже запущений.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні