19-річний син вбив свого батька

1
-1
19-річний син вбив свого батька
У Дніпрі через конфлікт хлопець на кухні вбив свого батька.

Про це повідомляє Днепр Оперативный.

Вбивство сталося вранці 19 грудня в одній із квартир на вулиці Козака Мамая.

Як повідомила 46-річна жінка, її 46-річний чоловік разом із своїм 19-річним сином всю ніч розпивали алкоголь на кухні. Близько 8-ї ранку вона почула крики та сварку між батьком та сином, а потім звуки бійки, згодом все стихло.

Жінка не одразу вийшла подивитися, що трапилося, бо нібито була налякана конфліктом між найближчими родичами. Приблизно о 9-й ранку вона вийшла з кімнати і побачила, що її чоловік лежить непритомний на підлозі кухні. Вона перетягла його в коридор і лише через півгодини зважилася викликати поліцію. Син її чоловіка, який весь цей час перебував у квартирі, одягнувся і пішов у невідомому напрямку.

На місце виклику одразу приїхали співробітники поліції, які, у свою чергу, викликали швидку. Медики намагалися реанімувати чоловіка, що перебуває без свідомості, але безуспішно. Попередньо він помер ще за годину до приїзду поліції.

Дружина померлого чоловіка зуміла додзвонитися до сина, який погодився підійти до під'їзду. Там його і затримали поліцейські, одягнувши на нього кайданки. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Жінку та її пасинка, який побив до смерті батька, доставили у відділок поліції для подальшого розгляду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як я повернула свого розлученого чоловіка за допомогою привороту доктора АЛАБА... Мене звати Ізабелла Ітан. Коли я читав свідчення в Інтернеті про те, як доктор АЛАБА, найяскравіший і найсильніший заклинатель, допомагає повернути чоловіка, що розлучається, Кохану. Мені було цікаво, як це може бути правдою, адже багато хто підводив мене в минулому без жодного результату. Я просто відпустив пост і перемістився по форуму. Знову звернувшись до мого повідомлення, якась особа опублікувала й сказав, що перевірений кидає заклинання. Після того, як вона прочитала пошту, це був той самий чоловік, доктор. АЛАБА, про яку вона говорила. Тож у мене немає іншого вибору, як дійсно перевірити, як він працює. Я була повністю спустошена, коли мій коханий чоловік покинув мене. Наче весь мій світ зникав у горі й болі. Я знаю, що це звучить дивно, але з усіх заклинарів, з якими я спілкувався, він єдиний, хто залишив у мене враження, що я такий правдивий і надійний. Більше ніж його слова, він повернув мого чоловіка і здійснив усі мої бажання. Зараз він лояльний, приділяє мені увагу, щонеділі дарує мені квіти, ми часто ходимо в кіно і ресторан. мій чоловік прийшов до мене, вибачився за скоєну несправедливість і пообіцяв, що більше ніколи цього не робитиме. Відтоді все нормалізувалося. Ми з сім’єю знову живемо щасливо разом. Я буду вічно вдячний, що перетворив своє життя з пекла в рай! Я вважаю, що той, хто потребує допомоги, повинен звернутися до нього за допомогою. Нехай Бог і надалі використовує вас, щоб врятувати розрив. У кого є проблеми в шлюбі, проблеми з розлученням, втрачений коханий або якісь проблеми у стосунках, ви можете зв’язатися з ним (dralaba3000@gmail.com). Або WhatsApp/Viber йому за номером +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні