В Індії забили чоловіка під час молитви

0
-2
В Індії забили чоловіка під час молитви
В місті Амрітсар штату Пенджаб на північному заході Індії насмерть забили чоловіка.

Про це повідомляють НовиниLive.

Попередньо відомо, що він 18 грудня спробував доторкнутися до церемоніального меча, який є "найсвятішою святинею сикхізму".

Повідомляється, що індієць нібито увірвався до внутрішнього святилища в Золотому храмі. Там знаходиться священна книга сикхізму — Гуру Грант Сахіб. За словами очевидців він спробував взяти меч, покладений поруч із книгою. Але його перервали віряни з охоронцями.

Прибулі поліцейські лише констатували смерть. Що сталося після цього — невідомо. За кілька днів до цього інший чоловік нібито кинув маленьку книгу сикхів Гутка Сахіб у штучний басейн, що оточує храм.

Сикхізм заснували у Пенджабі, в його основі закладені ідеї індуїзму та ісламу. Сикхи вірять, що духовне визволення може досягатися шляхом вгамування Бога, як єдину реальність, через сердечний піснеспів, повторення священного імені, медитацію та служіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні