Основна помилка при розчісуванні волосся

0
-3
Основна помилка при розчісуванні волосся
Красу вашого волосся зберегти доволі легко.

Про це пише НовиниLive.

"Ніколи, ніколи не розчісуйте мокре волосся, якщо у вас прямі, тонке волосся, як у мене", - сказала самопроголошена "Рапунцель" з Австралії .

Тоді волосся знаходиться в найбільш крихкому стані і може стати ламким. Але якщо у вас кучеряве волосся, ви можете ігнорувати цю пораду, оскільки з скуйовдженими локонами все навпаки.

Поради по догляду за волоссям

Не забувайте про бальзами, маски і олії

Після шампуню обов'язково наносьте на волосся бальзам і/або маску. Бальзами живлять і відновлюють структуру стрижня волосся, зміцнюють його, роблячи еластичним. Завдяки склеюванню лусочок, вони полегшують процес розчісування. Якщо у вас жирне волосся, не варто наносити бальзами і маски на корені волосся, щоб зберегти чистоту і свіжість волосся більш тривалий час. Досить буде наносити бальзам на ¾ всієї довжини.

Слідкуйте за температурою води

Мийте волосся теплою водою: 36-37 градусів, щоб не пошкодити структуру волосся. Після миття сполосніть голову прохолодною водою-це допоможе розгладити кутикулу волосся і зробить їх слухняніше.

Не мийте голову за розкладом

Не варто занадто часто мити голову. так як це може привести до виснаження, ламкості волосся і активізації сальних залоз. Слідкуйте за своїм волоссям і промивайте його тільки в разі потреби.

Не загортайте волосся в рушник

Загортати мокре волосся в рушник тюрбаном - не найкорисніше. Це порушує кровообіг і живлення шкіри голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні