--> «Працювати з тупою стільки років неможливо»: Слава Камінська розповіла про сканадал у «НеАнгелах» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Працювати з тупою стільки років неможливо»: Слава Камінська розповіла про сканадал у «НеАнгелах»

1
-2
«Працювати з тупою стільки років неможливо»: Слава Камінська розповіла про сканадал у «НеАнгелах»
Екс-солістка дуєту «НеАнгели» Слава Камінська, яку колега Вікторія звинуватила у побоях та знущаннях, розповіла свою версію скандалу.

Про це пишуть Факти.

камінська каже, що конфлікти з Вікою почалися із самого початку народження групи.Через конфлікти вони їздили на гастролі різними машинами, жили у різних номерах готелю, а Слава через це шість разів намагалася піти з колективу.

Слава не заперечує, що піднімала на Віку руку. Проте і не хоче це все виносити на публіку, мовляв, це все у минулому.

«У кожному жіночому колективі є якісь трабли, але ніхто не ходить і не виносить це: «Мене били!». Але вона теж мене била, коли я була вагітна, і що? Я не ходжу по всіх недоЗМІ, недоблогерах, які вважають, що вони журналісти, і не розповідаю про цю фігню. Я не займатимуся цим брудом, фу», — розповіла Слава Камінська.

Вона стверджує, що колега спеціально робила їй капості, просила включати музику під час інтерв'ю, щоб не було чути, що каже Камінська.

«Вона провокує, а я як дурна на ці провокації ведусь. Я не можу терпіти тупість. Може, я і аб'юзер, може й займалася булінгом, але працювати з тупою стільки років неможливо», — сказала Слава.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому ці транси цікаві?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні