--> У Польщі в наслідок ДТП загинули два українця. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі в наслідок ДТП загинули два українця. ФОТО

0
5
У Польщі в наслідок ДТП загинули два українця. ФОТО
У Польщі у двох різних ДТП, загинули двоє громадян України віком 43 та 50 років.

Про це інформує Укрінформ.

19 грудня приблизно о 21:30 (за київським часом) на дорозі в Лодзькому воєводстві у центрі Польщі поблизу місця обслуговування пасажирів “Полесє” автомобіль "Ауді", в якому перебувало двоє громадян України віком 39 і 43 роки, з невстановлених причин з’їхав з дороги і врізався в охоронні екрани автомагістралі. Після цього на нього наїхав автомобіль "Фольксваген".

В результаті, на місці загинув пасажир "Ауді", 43-річний українець. Водій автомобіля, 39-річний громадянин України, у важкому стані був транспортований гелікоптером швидкої допомоги до лікарні у Варшаві. Водій іншого авто був доправлений до лікарні у місті Скєрнєвіце. Місцева поліція і прокуратура встановлюють обставини трагічної події.

Ще одна ДТП за участю двох українців трапилася в неділю в населеному пункті Моринь Західнопоморського воєводства.

Там 34-річний українець, водій автомобіля "Форд", перевищивши швидкість з’їхав з дороги і врізався у дерево.

В результаті на місці загинув 50-річний громадянин України, який був пасажиром цього автомобіля. Поліція встановила, що водій мав у крові 1,9 проміле алкоголю. Місцеві поліція і прокуратура встановлюють обставини трагічної події.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні