--> Речі, які не варто класти на ліжко, аби не накликати біду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Речі, які не варто класти на ліжко, аби не накликати біду

3
0
Речі, які не варто класти на ліжко, аби не накликати біду
Інколи ми геть не думаємо, що на наше життя можуть впливати речі щоденного вжитку.

Про це розповідає Час-Дій.

Дзеркало

Дзеркало — магічний предмет, який вважається провідником в інший світ. Є багато прикмет, які забороняють вішати дзеркало в спальні, не кажучи вже про те, щоб класти його на ліжко. Вважається, що той, хто покладе дзеркало на ліжко, позбавить себе щастя і кохання в житті.

М’які іграшки

Не лише маленькі діти, а і дорослі люблять м’які іграшки. Самі по собі іграшки є нешкідливими, але небезпека може виходити від іграшок, які вам подарували. Злі люди можуть наслати порчу та інше прокляття через іграшку. І якщо такий предмет покласти на ліжко, з власником можуть статися неприємні події.

Фотографії та подарунки, які дарували колишні партнери або померлі люди

Ці речі буквально створені для того, щоб нагадувати про те, що пережито. А якщо їх покласти на ліжко, особливо на подушку, то можна ненароком пустити минуле у своє життя. Тому якщо ви не хочете, щоб привиди минулого мучили вас ночами, намагайтеся не класти на ліжко такі речі.

Електроприлади

Ліжко — це місце відпочинку і сну, тому не варто складати на нього ноутбуки, телефони та планшети, які асоціюються з роботою і активним життям. Це може не лише негативно позначитися на енергетиці, але і обдарувати сильним опроміненням. Не даремно всі ці пристрої рекомендують тримати подалі від того місця, де ви спите.

Старі і зношені речі

Деякі з нас бережуть старий потертий одяг, який може ще стати в нагоді в побуті. Нічого поганого в цьому немає. Але не варто класти ці речі на ліжко, де вони підривають вашу енергетику.

Мертві квіти

Пояснення цієї прикмети дуже просте: мертві рослини (засушені або штучні) вважаються джерелом мертвої енергії. Тому таке необережне поводження ризикує стати причиною хвороб і поганого самопочуття.

Голки та шпильки

Голки і шпильки в спальні, особливо якщо вони лежать на ліжку або у приліжковій тумбочці, несуть енергетику розбрату. Вони будуть викликати постійні конфлікти і суперечки на побутовому рівні. Краще прибрати ці предмети зі спальні і покласти їх в інше місце.

Ліки

Багато людей, коли хворіють, складають необхідні їм ліки поруч з собою на ліжко. Однак ліки мають особливу енергетику. Так, вони використовуються для лікування, але вони нагадують про хвороби. Якщо тримати мікстури і таблетки на ліжку або поруч з ним, то у свідомості може оселитися тонка енергія хвороби, яка надалі може проникнути і у ваше тіло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще не кладіть ложку, бо будете голодні, не ставте стопку, бо захочеться випити, не кладіть брудні майтки, бо будете обіс""ні . ну і так далі
Відповісти
До чого деградувало так зване видання?! Жах!!! Читаєш таку "інформацію" і волосся на диби стає. І не тільки на голові...
Відповісти
Бабські забобони. Як ще китайський фен-шуй сюди не приплели?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні