На Волині викрили браконьєра, який «випадково» вбив кабана

0
1
На Волині викрили браконьєра, який «випадково» вбив кабана
На Волині єгері спіймали чоловіка, який незаконно вбив самця дикого кабана.

про це пише Суспільне.

Речниця управління лісового та мисливського господарства області Світлана Думська каже, що під час чергового рейду з охорони мисливських угідь працівники єгерської служби виявили факт браконьєрства. Неподалік від вбитої тварини єгері помітили групу чоловіків, які полювали на території лісництва.

«Один із чоловіків – з Ковельського району – зізнався, що випадково здійснив постріл і вбив кабана, проте згодом від своїх слів відмовився. Його слова працівники лісгоспу зафіксували», – розповіла речниця управління лісового та мисливського господарства області.

Жінка каже, що у волинянина була ліцензія для індивідуального полювання на одну козулю.

Відомо, що на чоловіка склали адміністративний протокол, інформацію передали правоохоронцям. Сума збитків, які завдав волинянин Любомльському лісгоспу, становить 40 тисяч гривень.

Раніше Волинь24 писали про те, що на Волині браконьєри незаконно вбили трьох косуль та самку кабана.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні