Американцям рекомендують не їхати до України: причини

6
-3
Американцям рекомендують не їхати до України: причини
Державний департамент США рекомендує громадянам країни не їхати до України через пандемію коронавірусу. Також однією з причин відвідування України є застереження щодо присутності російських військ біля українських кордонів.

Про це пише Обозреватель.

«Держдеп оновив рекомендації, включивши інформацію про нарощування Росією своїх збройних сил на кордоні з Україною, просто щоб надати додаткову інформацію. Щодо подорожей в Україну вони залишаються на четвертому рівні – не подорожуйте через коронавірус», – розповіла речниця Білого дому Джен Псакі.

Псакі зазначила, що це лише рекомендації і ймовірно, їх ніхто не буде дотримуватися. До того ж, за статистикою кількість американців, які подорожують до України у період свят - збільшується.

«Громадяни США, які вирішили їхати в Україну, повинні знати, що воєнні дії Росії щодо України серйозно вплинуть на здатність посольства надавати консульські послуги, враховуючи допомогу під час виїзду з країни», – наголошується у повідомленні американського представництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що попередили, а то мільйони американців вже збиралися сюди)
Відповісти
На передноворічний шопінг,а побачили що ціни у нас в декілька раз більші і заборонили.
Відповісти
Ще трохи побазарите і зустрінете новій рік в бомбосховищі, якщо знайдете таке та встигнете добігти
Відповісти
Варто перевіряти джерело новин, бо насправді нічого подібного не було,. Коли ви вже зрозумієте, що іде інформаційна війна, що щоразу робляться вкиди, щоб чим більш рознервувати українців. А ви в цьому допомагаєте
Відповісти
б розмістили повідомлення про те, з 01 лютого 2022 року в ерефії набуває чинності положення про порядок та місця масових поховань. В ньому говориться про поховання померлих в наслідок стихійних лих, радіоактивного опромінення та іншого. Путін або активно готується до війни, або морочить голову москалям загрозою з боку НАТО, яке закидає їх ядерними бобами. Такий рівень "тривоги" говорить, що він психологічно готовий до обміну ядерними ударами.
Відповісти
Окрім теми війни є одна внутрішня цікавинка. Сьогодні вкотре намагались обрати прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Співбесіду з кандидатами провели, визначали хто набрав найбільше балів, але за рішення не проголосували. Не голосували: голова комісії Катерина Коваль ("За майбутнє"), Олена Бусол ("За майбутнє"), Андрій Гуджал ("Опозиційна платформа – За життя"), Богдан Романюк ("Довіра"), та Євген Соболь ("Слуга народу"). За всім цим спостерігали посли G-7. Люди Януковича, Коломойського рулять. попри обіцянки гаранта. Тепер ще на певний час слуги отримуватимуть доларову зарплату в конвертах. Венедиктова дає зелене світло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні